Život není dar

Život není dar

Život není dar

Narodíš se v krvi a sračkách

Hned pár ran dostaneš

Aby ses probral, tohle není sen

Hodí tě do postýlky daleko od mámy

a Bože chraň!

Tě od projevů soucitné lásky


Život není žádný dar

Možná najdeš svýho anděla

a chvíli spolu zkusíte i lítat

Sluneční svit zelená louka

A krystalický peří

Pak jen temnota a chlad

Zavřených dveří

Život není žádný dar

A nevím proč bych si ho měla vážit

Života, co bere rád

Lidem sílu štěstí sny i vlásky

Život není žádný dar

Spíš prokletí, co láme hnáty

Zeptej se na to, třeba svýho táty...
Autor LadyElis, 28.04.2015
Přečteno 691x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle fakt sedí!

28.04.2015 16:35:06 | Adramelech

Bohužel.

05.05.2015 10:43:41 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí