Uvědomění

Uvědomění

Anotace: Uvědomění Kdo z nás dělá to co jej zajímá? Kdo z nás žije život po jakém toužil? Koho z vás te...

Uvědomění

Kdo z nás dělá to co jej zajímá?
Kdo z nás žije život po jakém toužil?
Koho z vás ten pocit dojímá?
Že málokdo svůj život opravdu prožil?

koho vinit z neproměněných snů
Komu říci, že nechceme život složený
ze žalostně prožitých dnů

Již od dětsví jsme učeni byli
že svět má stovky pravidel
že to a tamto nesmíme
a ať zapomeneme
na sny
po kterých toužíme

Na tomto světě jsme jen jednou
v podobě kterou máme
a já se Vás přátelé ptám
Co s tím uděláme?
Autor FaDom, 21.08.2016
Přečteno 639x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budem žít tak jako-by byl každej den poslední ;-)

21.08.2016 17:52:20 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí