Klid svitu

Klid svitu

Anotace: Poslys tekutá proměňo přítomnosti...

Postava xyz2: ,Neskonale jádro bytosti, které se rozvíjí do tohoto odvětví universa...planá bytosti mladí a nekonečný úsvitu hvězd...jste má a navždy budete, křehkost v srdci co vše roztaje a rozkvete.'
Postava abc3: ,Květ planouci básně dramatika tyrkysové slasti nekončící hledaní a vidění vidiny před potopní znalosti universa - jste skutečně má nirvana?'
Postava xyz2: Vinouci poloprusvitna, neosobní réva, vy a láska, která nevyhasina. Maelstrom představ v předvečer tohoto světa.
Postava abc3: Ve skutečnosti je pouhá myticka vidina, postavy uskutečněné a věrohodné těchto skupenství - jaké jsou a jaké je chceme mít - ustepacne, skutečně, papírové ve své podstatě?
Postava: xyz2: Myslím, že postavy jsou to co jsem já, mé drama je přítomnost a jarky v srdci hořící planinou nekonečné extaze, popel v srdci který rodi fénix zosobneny očima zvídavé tvurkyne. Blasfemie a misantropie plejady a hvezdokup
Postava: AC neustále, postavy v množném budou absolutně klidně v postavách nyní - skutečně vlastnosti osobnosti - svllecene na papír existence.

Hoří. Eskapalce. Hoří.
Vicka se zavírají a postavy jsou ne dovršeny. Tahle ta situace. Ozvěny erupce. Ticho.
Autor Happyyz, 19.01.2019
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí