Věčný plamínek

Věčný plamínek

 

Co je to za sílu co v nás dříme
jít stále kupředu hledat cíle
drží nás vzpřímeně nad zemí
perpetuum mobile pohání

Co je to za sílu elektrickou
rozžehne jiskru nekonečnou
ta co náš život rozněcuje
jiskříme dokud nezhasneme

Co je to za plamen hořící
osvítí život náš vnitřní
světlo nám naději dodává
s ním život náš plápolá

Až věčný sfoukne plamínek
svítit budeme ze vzpomínek

Autor vlnka, 19.06.2019
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí