Indigo

Indigo

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=n88MReEC27k

 

"Nejchudší ze všech lidí je ten, kdo nemá sny."
Zig Zirlag

***

Snad ze snů, snad z těch nejhlubších přání a nevyslovitelné touhy stavíme si vzdušné zámky – světy oplývající nepřebernou krásou jako nejděsivějšími hrůzami jimiž unikáme realitě. V dualitě – toho kým jsme tu i jinde, tam jinde kde láska je hlubší, kde bolest má lék, kde možná nebudeme tak docela sami... A tichou nezaslechnutelnou melodií odráží se každý úder srdce vetkaný do pavučiny vlastních iluzí.

 

Ale co je skutečnější než to po čem nevíce toužíme?

 

V odstínech nejhlubšího indiga, v polospánku bdění, snad mávnutím křídel pestrobarevného motýla, který nezastavitelně rozpoutá tu nejprudší bouři, to jsme konečně my.

 

Den za dnem plyne čas v této hmotné existenci, která pomine. Ale to nevadí. Vždyť čím je nám skutečnost? Jen klecí kam zavřeli kolibříka.

 

 

Autor Alegra, 16.03.2021
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: P.Balam, mkinka, jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....Pomíjivost a středobody.....Ji.

16.03.2021 12:20:55 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí