Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: Na dně sklenky vína ukrývá se pravda

Přežívám.
A den za dnem ztrácím se v zapomnění času.
Stále stejní lidé, stejné tváře a slova která po vyřčení zmizí z paměti.
Stereotyp okořeněný depresí a pomíjivostí času, který se vleče kupředu.
Syndrom vyhoření, méněcennosti a naprosté odevzdanosti osudu.
Ideální stav na tom něco změnit.
Něco čím se člověk zapíše ostatním do podvědomí.
Ano a tu nastává dělení lidí do společností či frakcí.
Lidé co něco změní
Slabí a sebevrazi
Psychopati, vrazi, atentátníci....

A obyčejný člověk, pokrčí rameny a řekne
Třeba příště.
Autor Eru Alonnar, 13.10.2022
Přečteno 160x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aby nějaké příště pro ty co krčí rameny ještě bylo .)

15.10.2022 15:22:01 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí