řekni mi

řekni mi

Anotace: bolí mě hlava

řekni mi proč 

ptáci tolik křičí

pračka je tak hlasitá

a sporák tak syčí 

 

a proč 

sousedi tak třískaj' talířema 

a hrkaj' židlema 

a proč ten soused tak řve 

 

a taky mi 

prosím

řekni proč 

při snídani tak mlaskáš

a hudbu máš tak nahlas 

a proč máš pocit, že užívat si 

znamená bejt nesmyslně hlasitej? 

 

/nebuď suchar, Petře! 

 

řekni mi 

proč 

mám v hlavě skoro stejně nepříjemnej 

a trochu děsivej šum 

podobnej přijíždějícímu vlaku

 

a řekni mi proč 

mi tohle fakt vůbec nevadí 

a i si trošku užívám 

kouzelný melodie rámusu 

a směšný množství adrenalinu 

a riziko neslyšící vidiny mě 

 

jak se tak ptám, tak pomalu zjišťuju 

že ta potřeba neustálýho zjišťování vlastně není tak důležitá 

že mě zas tolik nevzrušuje

a čím dýl ji řeším

tím míň ji řeším 

 

bylo by fajn

kdybys mi radši už nic neříkala

asi mi to takto stačí 

asi to nechci vědět



/tupohlav

Autor Donutkaa, 05.09.2022
Přečteno 185x
Tipy 8
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Frr, Marten, Holoxicht, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí