Hypeman

Hypeman

Anotace: Obstruktivni poznámky k využití příchozí energie. Tep talentu.

Muž stojí na okraji pódia,
v bezprostředním kontaktu s lidmi,
uvnitř hoří a zažívá všechny emoční inteligence.

Muž stojí na okraji pódia,
je v něm něco zlomeného,
něco bourliveho, kvilejiciho,
změť rozporů a svárů, hledajícich rozteč.

Muž doprovázejíci elektronický set,
v pasážích mluví do vesmíru,
v tichu mluví k lidem,
harlekýn nepokoje.

Muž zlomené dimenze,
temná energie stravuje jeho věže,
věří, že jej pronásleduje mise.

Věří, že se znovu narodí flow,
že ji znovu porodí; v soustředěné tvarnosti
zářivé plodnosti vzoru.
Autor Happyyz, 20.12.2016
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí