O hranicích anti-empatie

O hranicích anti-empatie

Anotace: Úvahy a črty duševní malátnosti, inspirované frontstage článkem Fullmoonu 03/22.

 

Jsem cynický bastard, vím to o sobě. Nedá se s tím nic dělat. Řekl o sobě. On. Tak odosobnĕnĕ, jak to jen jde. Úsměv na tváři. Myšlenky na nebožku matku. Ztráta nadějí a podrobená rozdrobenost vůle k boji za odvahu lásky. 

 

  Pocit down teď. Pocit down sense. Dawn feeling. #nicztohocodĕlámnedává smysl. Antimysl. Kód bezesmyslovost smyslu. Bolestně složité žití slastí strasti. Zlo žité zatracené lidství ztracené slasti. Bolestně zažité soustředĕní na nitro probodené vlasti. Emancipace downbeat. No sense. Antisense. Antimoral. Furt online. Furt orál. 

 

  Furt nutkavost. Furt covid countdown. Fuck covid já chci funk! #smrtdoomscrollingu řekla a otevřela reels černé kroniky. Černé tuniky. Jsem cynický bastard and Im know it. Jedna pláče po probuzení jiný sní o tom jak je celá vlhká a v oblouznĕní. Současná míra Post imigrační Post koloniální dysempatie jej překvapila. Pod tím už je jen post-psychopatismus. Sladká odevzanost zlu. 

 

  Rozostřené ostření, fašištické obrazy východu, zevšednĕní utrpení, znásilnĕní, duševní utupení z médií, sítí, nepotlačitelné pocity na vlastní selhání. #jsemkhovnu a jsmevhovnech rovná se pádu civilizace. Vláda prolhlané lži lubrikované na cimbuří za zlaté hovno. Etická prohro. #Etické porno. Absence hoření. Tristní všezřavá dohro. 

 

  Euforie, endorfiny, flitry v maelstronu ohrožení a expanzivní temnoty, chladu a absolutní ketaminové apatie. Roušky, šepot, binarita temného horizontu mýtického danceflooru. Slzy a pláč. #polaritukurvavevsemcojejestezive zabít černobílé do černa vtížené malostí vlastní malovĕrnosti.

    

 Ta ztráta obdivu ke kreativní sebedestrukci. Ztráta lyrické hutnosti, sebedeziluvnosti, uchvacující mrtvolnosti. Nedostatek kritického projektilu, srdečního buletimu mládí. Snaha motivovat, tvořit, neživořit. 

 

 Není to pocit (absolutního) vyhoření. Je to ztráta soustředĕní, ztráta vědomí a vědomí ztráty v cyklech, v opakováních, vědomí propadu fragmentů paměti, to co nás udržuje v chodu, vrací na linku nápadů, chuti, elevace hudební mysli. Slib mi. Že zahoříš. #nenítovyhoření  obrat od nelásky k lásce a odvaze k expresi. 

 

   Posadit muktiefektovaný hlas přes nebinární masu častic emocionální vlny zvuku, 

   distorzivních pluků groovů a selektivních frekvencí, 

      šťastných hyperintervencí častic jazyka a modulovaných projektilu, nahraných jako oslavy návratu víry ve smysl kreativity. 

 

Dekonstrukce. Ego. Jaro

...

Autor Happyyz, 31.03.2022
Přečteno 189x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí