Umělotina

Umělotina

Anotace: ..

Kraj si tu vane kolem stých oblak nebem posouván rychlostmi nehlučnými. Jiná je tu zas si chvíli znovu musíš vychutnat, aby Tvý nechutenství bylo poraženo na pořád a já lžičkou ti zpívám v ústech zmrzlinou útěky dětství kam už nepatříš. Rámusení s palivy v blízkosti okamžitě vyprchá, aby zjevila se klidná pahorkatina bez zbytečných formalit,tvého zakuckání. Satanášství těchhle starých umělých výjevů se totiž stane nevýnosným. Aby jemnost opravdovosti tě nařknula z lenosti pozastavit se a hledět.
Autor Hadrák, 25.02.2013
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí