Nepochopen

Nepochopen

Anotace: ..

Ležíš si plání nesčetnou v prostěradle levně pořízeném. S místem neohraničeným pro samu, uzurpuješ práva tvým snem nepochopená. Houpáš petlicí ode mne a zámkem lomcuješ od chrámu kam neumím tě vzít. Ta oddechující křivka rozevřenou náruč ukáže, jen když bez sebe uvadneš. Vítavá jako sněhulák. Jen uhlí z očí odlož a neloudej spícímu obrazu na stěnách všade kolem mý touhy už jít, ať už směšná mrkev upadne a ty roztaješ konečně. Jen odložím mátový hrnek, abych nevzbudil lačnost přeludů falešných, nanovo si nepřijdou. Silou zvedám duši zkadeřenou ostny, které leží kolem a chumel hanebností si v exit rozmotám.
Autor Hadrák, 28.02.2013
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z vlastní zkušenosti vím, že ne vždy čtenář v autorově díle hledá jeho pocity, ale spíš něco, s čím se může nějak ztotožnit a osloví ho. To je pak dobré dílo.

Oslovilo mě to :-)

28.02.2013 09:02:17 | Miriska

To už snad ani není komentář...

04.03.2013 14:21:19 | Hadrák

:-)

04.03.2013 14:40:57 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí