Oběd

Oběd

Anotace: ..

Jak pak se mají slova prostá ještě nevyřčená? Pusa hambatá je říci nesvede. Mluv si jazykem bezvýznamným, když laskavosti se neříkají. Pálivé sousto, které musíš neustále přežvykovat těžké je vyslovit a já slyšet nesmím jak bolí mne odstup neustálý. Nakonec si stejně poobědvám s větami rozvitými jak jen ústa dovolí je přednášet, slov si zakrojím v šťavnaté delikatesy tam, kam nořím svůj nůž jeví se starostlivost, stesk a touha po znovunaplnění rty co i jen na chvilku mluvit přestaly.
Autor Hadrák, 04.03.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to špatný...

05.03.2013 08:31:15 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí