Okna

Okna

Anotace: ..

Bláhově se lekáš před stínem snu mýho. Putuješ neslyšně celými parkány a oblastech zákoutí v nevšednosti. Pak jen stačí uchopit a neklást si přirozeně v cítění samotu za štěstí hledat. Tam kde bylas záplavy, závěje těžké závěsy nedrží a plynou si svými sametovými vlnami pohybem, jež rozbitá tabulka v okně s větrem způsobily. V rámech s malými čtverci mlíčnýho skla, věř že tisíc jich mne obklopí, za den si hodinu nepospí a tvoje světlo mým klidům nepřidá.
Autor Hadrák, 05.03.2013
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí