Kampaň za ni...

Kampaň za ni...

Anotace: ..

Sevřeš mi dlaň v přítocích sil, zde poskládaným v pamětech soudržnosti. Neodkladně si pozvedneš panenky jež spadly k zemi, když ze spodu horkost mnou kouzlená plane jak darová lípa našeho života. Křižovatek malých a velkým ještě odolávat v nepřesnostech možných zeber obklopující nás v přerušení jakým se jejich těla pokreslena zdají být překráčíme. Naše roky neuznaná věčnost, jež si spánkem v oči přikryté poblázněnými můrami uvázanými v nejistotách rozlétnou, abychom mohli znova usínat. Dbát spolu o kadeř dříve než na zem spadnout má, než mne vyprovokuješ ji shodit do temných a nenačančaných spekter kde to nikdo nezná.
Autor Hadrák, 13.03.2013
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí