Ostro

Ostro

Anotace: ..

Malinké ostro máš nechat navždy u sebe, kolikrát sis přál mít a ne polámat krutě svý stvoly koukající snad odevšaď. Na městi hraj ve výlukách uprostřed dění, mozoly co voda stříbřitá u kašny proteče a ochladí. To nepřál jsem si přece a nenadál se i prozkoumat tak jak přát bitvu mezi vodami stoupající pod čerpadly vzhůru proti mysli vždy nevyvážené. A protože nepřát je můj hlavní úděl, kšiltku děravou jí naplním po okraj. Study rozběsním abych mohl konečně poznat a izolovat ty všechny netěsnosti co mi furt přinášíte. Abych se vzdal darů, abych se klokotal v nezávislostech a abych zjistil že jsem těžce umístitelnej.
Autor Hadrák, 17.04.2013
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: aravara, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní směs ptákovin, pocitů a pravd. Je to dost origoš nazírání na vlastní existenci, mnohem, mnohem lepší, než tak oblíbené skákání po hlavě do čehokoli, septik nevyjímaje.

17.04.2013 23:43:04 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí