Líbací kalendář

Líbací kalendář

Anotace: ..

Pak tě si smím ponechat v poslušném pro někoho nejistém a tichem neobyčejně soukromém neživotaschopném líbacím kalendáři. Políčkem potěšena tam nesmíš vždy chybět. Oddíly listů okroužkována vrchem dírkovanou linií a stránka právě odkryta kde datum smysl dávno před tím postrádá, hodinou nespíš si. Tam někde v prostoru kde zdi kartonku střechu připomínají nemohu lhát, se jen na chvilku zobrazíš a ze šera jejž si vytváříme mi lomeně, jak jinak, zamáváš.
Autor Hadrák, 29.04.2013
Přečteno 542x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí