Nádoba

Nádoba

Anotace: ..

Malých obětovaných věder od medonosných skáz. Kradeš mne v nich v pojatém vzezření. Bez vík a salamandrových řečí ulpívám na jejich stěnách. Zrzavá obruč snáší to nazvání, nese potažmo kladnou část těla mýho v násobcích a tak jsi mne vyšplíchla zaujetími v nákladech spojených s přepravou na místa vzdálená tvý z jedněch iluzí. Propátráváš od doby svá tajemna, že o nich vím a žes neklouzala jen tak. Klopýtnutími marníš ve vylévání můj nikdy nevzkříšený život jen v nádobách seriálově poskládaných vedle sebe. Za pozdějšími konci, kterých se nedohledáš tě objeví odloženou v almaře v místnosti kam nikdo nechodí.
Autor Hadrák, 30.04.2013
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí