Knoty

Knoty

Anotace: každej má svůj archiv...

Přilnavé srdcechtivé věci a tenoučká administrativa k tomu. Bytí lásek je někde ve hvězdách a trnům svět odepřen. Ty pálivé knoty upřímnosti odvolány nadobro jsou. Jak pak se hýří obojetným kulturám? Párují se tu ty chtivé sebe samých. Čerpají se navzájem. Mléko hojnosti rozlito, pranýřem pasivitou a lhostejností pověšena nadobro bude. Lásky nefungují. Jen vyměšování. Vyměňování všech informací a vlastně všeho co může být během krátkého pohledu z očí do očí zcela zřejmé je nadobro zničeno. Styďme se.
Autor Hadrák, 15.05.2013
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí