Voda

Voda

Anotace: v petrželi

V Petrželách, na náměstí všech svítivců co neobdrželi povolení ke světu. Na pahorcích, zlovolných místech, kde se cokoli přetváří na nečitelné věci a strašidelnosti. Tě tu čekám, ne? Pahorkovej hrdina a zlovolná sekvence pavučin. V těch rozplétat se nejeví v nějakou energii uvolnit, spíše spát. Chapadly se rozmoci u nedávné příhody kolem kašen prýštící chladnou kapalinu, studenou vášeň. V Tobě se zakusí, zapadne podvědomě v nervová spojení. Jako nemoc, chladná tryzna nazývaná mezi všemi co okusili vnější okolnosti. Chladný kachlíčkův bazén pro méně obezřetné. Je to jen lázeň, bezbarvým balzámem ovlivněná, rozkouskovaná a svobodně vyhlížející asi napořád. Jen koupači chybí. Voda taková destilovat časem námi jen provázena, snad ztotožněna stále je. Jakoby je naše a přesto tolik cizí lidstvu co celou dobu pije ji.
Autor Hadrák, 17.10.2013
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí