BMW

BMW

Anotace: ..

Jsem tu jen já, porota možná. Ta svými nadhledy nepřipustí, ani zvláštnost našeho svazku. Vše je poněkud onaké, prosté. Myslím jako že se teprv učím tomu všemu tak nějak rozumět. Velikán a poeta k tomu. Jako že nerýmuji, nemám skladbu pro přednes a vlastně nemám totožnost. Pochyby jsou tu k promyšlenému útoku skrze tě a tobě podobným. Nechuť a nepřijatelnost vůči některým myšlenkám se drtí s přijatelností tvých krás. Prostě se to vyrovná a my se naučíme být tolerantní. V jakých mezích se nechává slina na silnici položená, kdes projela ne svým, ale naší půlkou vytvořeným iluzotvornem s přehršle koňských sil, kde bržděním otravuješ polovinu lidstva. Tak vypadá krása. Jsi futuristický manifest, mám se nechat ovládnout technikou namísto bílé vlasatice, která neumí zastavit a odstřelí ten předmět lidského původu někam bokem.
Autor Hadrák, 14.01.2014
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajne:-)

15.01.2014 08:04:21 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí