Malenky..

Malenky..

Anotace: ..

Malenky. Vůni si do jejich útrob sama vášeň zasadila. Nekvetou v podzemích, ale nad koleny seběhne ostříží kletba. Zde zázraky vzniknout dají městům jejich početnost, ale sny přeřízne v iluze množených mas jazykem oddělené. Se vší vzrušivostí a lehkým nastartováním sekvencemi přicházející hlubokými nadechnutími však slova nenesou a vodopády jež stehna do cesty jejich dychtivosti postavila lehce oddálí. Roztáhnou lichotkám a vzpruží se originálnostmi oslovení jen po touze páření. Uvýběrovaně se smrti nebojí, že příjde dříve se stárnoucím vzezřením nikdy nepochopí. Prostě si jedou dál. Bez historična a sdílení se vpomínkami si plodí jen další Malenky.
Autor Hadrák, 15.03.2014
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí