Ty

Ty

Anotace: ..

Samy se snoubí skeletony namísto keřů, snad v souvětích. Netradiční obálky svou nepropustností nehynou jen tak ve shromážděních se stuhami. Strunou dovolí, pochybou bojuje s trollem mohoucna ve zdokonaleních. Necháš se pít s ostruhami. Zařezávají si notné drážky do mých kůží do slabin a tam musím tě dbát a tajit. Malá odeznívající v hlubině mých souvětí. Jsi snad taková, kreslený potah na kostech, malá kerka na mozku mých přání. Čarovná, musím odejít. Na zátkách korku kapalin, hledal jsem zápor a hladem jsem udeřil rovnou do místní legislativy. I tak jsem tě neviděl, musím si počkat, jinak kreslit.
Autor Hadrák, 26.03.2014
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrska, andílek, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo použít vývrtku...

26.03.2014 08:19:28 | enigman

No, tu jsem taky jednou hledal..

30.03.2014 21:37:13 | Hadrák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí