Množiny

Množiny

Anotace: ..

Košatěla vlákna lesů místních nesprávné duše převzlyká, opěje písněmi zkostnatělé dřevce a narovná vnitřní pahýl ať oči-sta tisíců září klenutým jehličkami posetým nebem. Zde se tlustá kůra nenosí, zde bílé kmeny hostí všechny přeživší a líná srst nejteplejší. Desítky zim žár slunečního světla nehodlal být tmavým prorokem, jen tiše sledovat musel. Ramínko spadlo jak vztyčilas. V šerosvitu, pěst nad prostor klání, doufaje příhmotní, to nač si klekáš hmotně působí, že? V tápání postavit do míst šachovnicově odlišných nedá se. Výběr se stal nemožný. Proč by taky měl. Následníkův poločas vypršel v intervalech jemu nepatřících. Proto slupky spadly, byly nehmotné a užíraly sdělení. Protopak mi tu běháš na paprscích bez bruslí. Rozmrzlo přišlo jak Jaro do nohavic do poklopce.
Autor Hadrák, 10.04.2014
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí