Budeš to mít

Budeš to mít

Anotace: ..

Návnada je nasnadě, koupel vanou s nožičkami lvími. Sůl vodou bublá mezi stehny v ochlupení se pozastaví, jak česla filtrují, měknou. Dráždivec horce sondí, hříbek paží nekmitá, zaseje. Zteřelé okolí si prasklou spáru pod hladinou navnadí, vyvolá a nasliní místo horkostmi očekávanými. PH změní ve vary předpokládaných výbuchů až celou atmosféru udělá cíleně zřetelnou. Posune dolíčky vilnostmi přemalovaných tváří, že fakt zrůžoví. Prohnou svaly tvrdé jak kosti do neznámých a neprobádaných úhlů, zašije study, bázně do odpadu. Věčné bazírování a "jestli" nezná, v honbě za konci vymotané se závity uloženými v hloubi. Ta všechna beze drátů ostnatých, volných jak libovůle blázna, uteče až nad střechy místních zvyklostí. Až nad rámec jakéhokoli chápání. Takže nahá, mladě si řehní na stvolu svých krás, poteměle a tiše se je zneužívajíc. Nic jiného nemá, pracuje lehle sedá si v sedle jednoduchosti, mátožně a s předem stanovenými cíly. Jen pošeptat, říci že chci.
Autor Hadrák, 11.04.2014
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...při Tvém slovním vodopádu,při Tvém slovním žonglování se musí
člověk dost soustředit....toto je zajímavý vodopád,zvláštní rodina slov....
Ji.

11.04.2014 21:28:32 | jitoush

Zajímavé, takové stimulans fantazie...

11.04.2014 13:55:42 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí