Průmyslová láska

Průmyslová láska

Anotace: ..

Nad tu není, kolébající setrvačníky i když jsou naprosto vystředěné, bez vůlí hřídele uloženy v Domcích. Snad paže míhají se jedním směrem, možná do země padají se čtyřrameníkem v okruží Králikáren. Pan stereo si svěžím dýchánkem pozve dělnictvu vydírané téma. Pluží si příchozími. Slečna energie páchá zlosti v těžení a množství, depeše jen letí. Kdekdo těží pohyby s masem, s žilami protaženým soukolím a posunutým prahem bolesti v mozkovně vlastně už pravidelně necítěným do sta. Prdelkovství ženoucí do maxima. Nic ze spoluúčasti nesmí porušit množstevní likvidaci individua. Jednotka čítá milion a stále není dost. Maximum vytoužené bude už jen maximum samotné, beze nás.
Autor Hadrák, 17.04.2014
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí