Předplacená

Předplacená

Anotace: ..

Přijdeš ku mne zatahaná sladkým místem u boku. Bázlivě startovat umíš kliknutími niternosti až z očí lezou návaly s taktikami předem stanovených cílů. V přezrálé tváři utržené těsně před pádem pohybem paží zloděje, kterého tu najednou zastupuji, chutě nezakryješ. Živím se bříšky v zámkách odemykáním s paklíči pečlivě vybroušenými v daných záměrech tě využít a mladě si tě vysnít, předložit na dlaně soudce, překupníka s city. To že mám si koupit trofej a předurčit tě k nenadálým souvislostem spočnutí se, k zulíbání s nebetyčnými dětmi v paprscích světla jež následovat budou myšlenky naše v předbíhání pochopím jak to vlastně funguje.
Autor Hadrák, 25.04.2014
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš úžasnou slovní zásobu... a jak ta slova spojuješ.... krásné a jedinečné :) ST! )

25.04.2014 00:44:06 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí