Lýš

Lýš

Anotace: ..

Aby ses pozměnil, koukal na hrbový lýše, negližé krajin po ránu otevřené jak hrmy účastnic, jejich gel protéká kolem, svým množstvím pracuje továrnou na uchvácení, abys nakonec neodolal obrazy, že umí prosit o tvůj klín. Že topor laská tu a jinou, přesvědčuje. Mění zabarvení chroptících žláz, zatajeného dechu, když se miluješ s krásnou holkou. Stále doopravdy, sdílen filmy, kinematografií snímků, herci a jejich bláznivá tkáň i nemocná duše žijíci si někde v soukromí a izolaci kdesi u Londýna. S těmi sdílíš svou porši a na klůcek přesné téma, že se to nedělá snad ani už nechceš potkat tu pravou.
Autor Hadrák, 03.05.2014
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí, jak krásně propojuješ slova :) ST!!! :)

03.05.2014 12:43:19 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí