Světelná

Světelná

Anotace: ..

Polib mne, jsem střeživší tvýho světa už dávno, žijeme v neskutečnosti tak mne polib. Kráčíš a přetváříš ve vzdálenosti mnohoslev naše ústraní kde mne políbíš a, nejsi tu už dávno. Překvapení někam odešla a sousloví už nehodlá se kvůli mě přetvářet. Tak kde jsi k omluvám prázdnosti. Hodláš mne svým odejitím setřít jak klamstvo vysokých číší jen do třetiny naplněné, tak tenkou stopkou argumentuješ z povzdálí. Ledová se tříštíš do tajemna seskupení které nehodlám chápat. Mrzneš v nedosažitelnostech. V těch chladech musím nechat plout vše ostatní jako pro sebe pohodlno, jako pohodlí jenž nehodlám ztratit, v němž se koupu napořád se vší chladností. Přesto se budu vydávat, hledat vhodné rty k naplnění své vážnosti jako strážce světla.
Autor Hadrák, 27.06.2014
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Je to skutečně neskutečné.....vhodné rty k naplnění se samosebou
najdou,neboť strážce světla vidí dál i hloub.....Ji.

27.06.2014 17:34:30 | jitoush

...Hele díky..

11.07.2014 20:22:49 | Hadrák

...Hele,není zač....Ji.

11.07.2014 20:28:40 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí