Meddej

Meddej

Anotace: ..

Loudáš se mi v zakončeních, zmrtvěle poslední obrázky se bez hledání neustále objevují, z dálek. Planina, obrovská holota nekonečnosti ničím jiným neposetá a šířící k úpatím obzoru, jen pláče. Tesklivě spílá zdoláváním a nesouhlasně vzdoruje bojovníku v trepkách podrobující tě silám nadřirozena. Okultníkův styl ženou v sandálích nanicovatosti a umíněnosti, kterémi trpíš podrobí, podetnou. Rovnostmi neumíš rozeznat putování a poklady přítomnosti nechceš vnímat. Ještě let v objevování přítele netopíra duchu noci rovinatou utopii křídla hvězd občas přeruší, hledat s ním jeho části abych dostal síly v nové směry kam uchýlit se k přiblížení, opuštění. Nakažlivost tmy trpí chladem v ostření budou cen v upírání si živých scén na prahu rovnost spolu už nedosáhnem.
Autor Hadrák, 14.07.2014
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí