Volba

Volba

Anotace: ..

V sevřeních tak pevných škodolibě neradostných stejně kus volnosti najdeš si. V závětrným chladu zdi v přebytku koutů s holou panenkou své dětsví zahřeješ. V zamřížování v běhu proudu špinavosti otřepáš vždy na trhu svou kůži aby nekonečná voda ze stropu vše odnesla, smyla dehty, obnovila propojení s ostatními jen na chvíli. Nadále žít ve sluhách v přesvědčení neměnnosti stáváš se otrokem svobod.
Autor Hadrák, 30.08.2014
Přečteno 557x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....kéž by nekonečná voda ze stropu vše odnesla...
smyla špinavosti.....obnovila propojení......JI.

30.08.2014 19:12:43 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí