Úrodně

Úrodně

Anotace: ..

Patříš si ke klasu, spasena, umlácena na obtíž. Na nevěrech našich spánkových lovišť stejně popudíš svou ubohou tváří niter jsi vymoudřena úchvatná a náhle zlidštěna. Abych mohl poddůstojnit a vůbec mluvit, proklepnout znovu svá nádvoří k uvítání, zabralas mnoho místa, zasluž si ho. V protiřečí okvétáš průběžnem nesmění a zakázaným jménem údolím projdeš si, pak znovu rozkvetla nálada jistá tebou v zákoutích provázena. Já, abych mohl si pelešit cokoli slov a paměti jak hybno my je, mám v stezky vlastně s sebou tak neprojité, že neznám jejich pády. Výsluní jen na povrch střech, nad listí všech opadajících křoví a pažemi v směrech toužící, najednou smysl umím si najít kam spadlas mi.
Autor Hadrák, 13.09.2014
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...spadla z klasu do mlýnice času a i když se rozpadla
v moučný prach,součástkou něčeho posvátného stala se....Prvopočátek
v půdě našla a tam se její stezky i stesky zakončí...co nyní
neprošla,projde za časů,kdy ke všemu bude blíž i dál,v čase,
kdy zamotané bude rozmotáno a co není,zase bude i se smyslem vlastním....Ji.

15.09.2014 22:01:49 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí