Lidi

Lidi

Anotace: ..

V pyžamovém spektru barev dětstvím zosobněné hovět svět znovu ve věčných odpočinkách. Zaklesnuti v prostorách chladivem mapami mramoru rozvášní si stoupat schodištěm. Všech těchto látek chemikáliemi provázené, na stupínkách kladeny zárodky v nárocích vzhůru a pokroku do nikam. Výšek podobni si ptactvem, blanami netopíra, žízní krve polétavce jak chutnat by mohla a užít si stoupání v otvorech neforemných studenem pokrytá. To jen obruče přítomnosti nic nedovolí, v zaoblitostech nás nutí zmírat v uzavřenosti hráče v profesionalitě bookmakera. A já abych je prosil aby drželi se strohosti, omezeni tachometrem ve vzdálenostech mizí mi. Utíkají.
Autor Hadrák, 19.09.2014
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....dovolme obručím puknout.....Ji.

20.09.2014 08:23:29 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí