Splynutí

Splynutí

Anotace: Tančíme jazz

Mám ráda tvé chycení za mou ruku,
tvůj milý a hřejivý úsměv,
miluji jiskřičky v očích,
líbí se mi ten rošťácký pohled.

Pak si představuji,
že jsme ve velkém bytě sami,
a všemi místnostmi hraje jazz.

Já mám na sobě šaty,
víno je na stole a čekám až přijdeš.

Stále hraje jazz.
Najednou se objevíš ve dveřích a máš pohled plný lásky.
Jsi dospělý muž, který ví co chce,
já jsem dospělá žena a též vím co chci.

Nic špatného se nás netýká,
jsme jen spolu, srdcem, duší a oba slyšíme melodii jazzu.

Začneme tančit,
začneme se smát.
Víme, že patříme k sobě.
Autor Taya, 14.12.2014
Přečteno 669x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Lůca, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a s jazzem...

15.12.2014 17:51:43 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí