Love

Love

Anotace: V takové chvíli, napadá tě...

Nejraději mám, když se k tobě schoulím,
a ty mě hladíš vlasy,
ohříváš mé nohy, které jsou vždy ledové.
A pak zpíváš, že jsem ohrožený druh.

Vždy když jsem se probudila,
tvé hřejivé oči se na mě smály,
a vždy jsem dostala pusu na tvář...


Číhá zas láska a ta bolí,
těžko dát na pocit.
Nikdy jsem se nenechala poučit.
Nemám tu horko, ani zimu, všechno je jak má být.
Autor Taya, 21.12.2014
Přečteno 560x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí