Tenkrát pod stromem

Tenkrát pod stromem

Anotace: Miluji Tvé polibky

Rozkvetlá louka

Uprostřed strom

Nádherný košatý, jako z pohádky

Sedíš pod ním, opřený o kmen

Já pomalu přicházím

Bosa se loudám lučním kvítím

Sehnu se a utrhnu pampelišku

Dám si jí za ucho a pomalu se blížím

S letmým úsměvem na rtech

Dlouhé bílé šaty se otírají o květy

Fouká slabý vánek

Odvál mi vlasy z ramene

Blížila jsem se

Ty jsi stále seděl a hleděl na mě

Mírně nakloněnou hlavu 

Slabý úsměv na rtech

Čekáš až dorazím k tobě

Zastavím se a čekám na tvou reakci

Pozvedneš ruce a čekáš až ti podám svoje

Už jsem u tebe 

Proplétám své prsty mezi tvé

Rozkročím nohy a sednu si na tebe

Hledíme si do očí

Tolik lásky

Tvoje rty se chvějí touhou

Touží po těch mých

Pomalu se nakloním 

Naše rty se dotknou

Nejprve lehce, nesměle

Ale vášeň nás přemůže

Miluji tvé polibky


Autor Iwionne, 21.01.2015
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí