Letní scéna

Letní scéna

Anotace: ...

Pátek,
letní západ slunce.

Dvojice nastylovaných pubescentů,
vyžehlené vlasy,
mejkapy,
jemné dlaně.

Tuto noc opustí láhve
stovky zátek.

Co na tom,
že byly pořízeny za pár centů.

Mnohé lze předpokládat,
nic se neděje náhle,
panuje uvolněná nálada.

Ve vzduchu je cítit
příslib hrátek,
v přírodě, na louce,
na lodi
či jako ryby ve vodě…

Dívky se vracejí z koupaliště
a život v létě
je epickým představením
na divadelní scéně,
jen zřídka dojde na kolbiště...

Snad jenom když se dvoří
dvojice mužů jediné ženě…
Autor kudlankaW, 07.07.2015
Přečteno 435x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, MARKO, adaj, Frr, Kett, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí