něha

něha

Anotace: toužebné rozjímání

Bezesné noci
Jen na chvíli se dotknout Slunce
Jen na chvíli se nechat pohladit
Jen na chvíli tě něžně políbit
Prominout si všechny chyby
Ztratit hlavu
Zastavit čas
Jen ty a já ve snu
Autor crimson, 10.02.2016
Přečteno 479x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Janna, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí