Kruh v pokoji.

Kruh v pokoji.

Anotace: Jeden z frustrujících problémů vztahu na dálku.

Sbírka: Vztah na dálku.

Nechápu to, víš?

Proč to tak je.

Je to špatné nebo dobré?

Jak to mám zjistit,

Jak to mám vědět.

Proč mi to neřekneš?

&

Copak to nevidíš?

že já nevím.

Copak to nevidíš?

v jaké jsme situaci.

Sedíme v černých pokojích plných prachu

a prasklin.

&

Copak to nevidíš?

že oba sedíme v temnotě.

 A přestože oba máme každý svůj velký pokoj

pouze pro sebe,

Jsme uvězněni v klaustrofobickém

kruhu.

&

Copak to nevidíš?

že naše pokoje nejsou ve stejném domě.

Nedotýkají se, Nevidí se.

&

Copak to nevidíš?

že ty jsi mi dal sílu vylézt z 

kruhu

a podívat se z okna, doufajíc,

že tě zahlédnu.

 

Copak to nevidíš

že strádám

pokud nedohlédnu?

 

Autor ks.secrets, 20.04.2016
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí