Probouzej mě ještě

Probouzej mě ještě

Anotace: Probouzej mě

Až se zítra opět probudím u tebe,

má kůže se bude lesknout v ranním slunci,

ucítím tvé prsty na svých zádech,

které mě budou jemně probouzet.

Než otevřu oči, ucítím vůni kávy,

čerstvě upraženou...

Políbíš mě lehce po tváři a já s úsměvem otevřu oči.

Uslyším lehké tony melodie dancing in the Mononlight...

Ty si je mezitím už začneš broukat nahlas :)

Oba se zasmějeme.

Políbím tě, ani nemusím říkat, co cítím.
Protože to víš.
Autor Taya, 01.07.2016
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tayo, někdy si odpověď na všechny otázky umíme dát nejlíp samy (my ženy)...;-)

28.08.2016 22:19:49 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí