Vepsat nový řádek

Vepsat nový řádek

Anotace: Mizík v životě

Marně tápu v mysli o jménech některých mužů,


Někteří mě vlastně stejně vůbec nezajímají,

Kdyby šlo vymazat nějaké řádky života,

přeměnit je a vepsat nové.

Postel má bílé prostěradlo, je jemné a příjemné,
říkám si, kdo v něm jednou bude spát krom mne.

Pořád a stále silně miluji jednoho muže,
nebo je to jen lež a melancholie?

Milovat krásu, milovat úsměv.
Měli jsme spolu více mluvit , více se usmívat.
Vepsat to již nelze do minulosti.
Autor Taya, 10.08.2016
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí