Čas

Čas

Anotace: ...

Sám se přeložit do pokračování a jakožto jsem tu dlouho nedotknul, vím se, do prostřednictví vydal se a uchopil. Narval jako jednorohý výtvor moře a přírody, jakoposmrtná dávka těl vymřelých se našel a píši, jako morlor v uschování se našel. Nás, v pětistech letech trvání nemohou okrouhat, osekat. A proč v pětistech? Sám nevím, časová přímka lže, nastavení selhává láskou, upřednostňuje čas, zrychluje dění. Moc plyne. Nikdo neví proč, zdůvodňovači nikdy nešukali, a já se neustále pátrám.
Autor Hadrák, 19.08.2016
Přečteno 593x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, jitoush, Mango-Holka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..rád Tě tu zas potkávám..:-D

20.08.2016 22:05:37 | Frr

Také neustále pátrám a selhávám ve zrychleném dění... :)

20.08.2016 12:50:27 | Philogyny1

...taky se neustále pátrám....snad se dopátrám až do souznělosti....Ji.
/úsměv/

20.08.2016 12:46:05 | jitoush

... musela jsem si v hlavě přehodit čtecí zařízení ... ale stálo to za to:)

20.08.2016 11:00:36 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí