Pepr

Pepr

Anotace: V přelomení..

V přelomení, ve klikatostech, vlastně tu nejsi přítomna, neplyneš v prostředí tak jako já, jsi zdejší, přesto tě nemusím mít. To že kolébáš divnosti sama nedivím. Jsem holomek ze světa snů, z umíněnosti. Plynu, ale velmi slabě v přítomnosti, zrovna když vypneš si dráty. Zrovna když nemusíš. Pakáž ze dna tebe vždy umístí kdykoli kam nechceš, rozorá tvé stránky kuropěných vad, jako by byly veřejné. Jsou, jako je znám, bolístky nadechnout, kuropění zmlátit, na konec sebe nikdo nalézt nechce a v portálech elektronicky cizokrajných se nechci vyznat. Přesto je máš, jsi veřejná a tak tě nemám rád. Chci si něco oblíbit ale pepřové storno je obvykle vadné.
Autor Hadrák, 26.08.2016
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....co je v domě,není pro......Ji.

28.08.2016 11:11:10 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí