Vítej Doma

Vítej Doma

Anotace: tvrdý verše

Ve farizeích, na maltinkách ve skrumáži otců dívenek skotačících v nezaslíbencích. Na kopcích vrcholů domělých, na parkánu, citadele. Po všech dobitích, chytá sláva práva, nebožákům stíná a mluvkům roste. Drnčící panty zvěrozvěstů improvizovaně tlukou na nových, starých balkonech. Zvýšky zase. Rvou si falsetem staré zatuchlé nenávisti vůči sobě. Nutí zážitky z kanálu. Brečí nad vlastními hroby, vzývají hold. Za nic. Za dvacet let vítají domov, a stále neví o čem. Plodí kurvy. Tenhle divnej novej system jestejně nechutnej...
Autor Letokruh, 20.09.2016
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí