Šíp

Šíp

Anotace: Středověká láska

Záblesk!
Bodavá bolest v hrudi.
Šíp mi proniká srdcem.
Cítím, jak trhá svaly na kusy.

Bezmoc,
touha,
oslnění,
zármutek.

Chtěl bych ho ze sebe vyrvat.
Je však hluboko zaseknutý.
Více slz.

Upadám do vlastních myšlenek, nenaplněných.
Až do bezvědomí.

Chci jen pochopení.
Místo toho se rozjímám nad svým žalem.
Pláču.

Usedavá myšlenka, vzpomínka.
Jen ta vzpomínka, ztrácející se v zapomnění.
Autor nyuu93, 10.06.2017
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí