Díkůvzdání

Díkůvzdání

Anotace: Díkůvzdání líbám...

Blahopřeji Vám, všem na Zemi lidem,
díky Vám, blahoslaveným lidem Svatým.

Díkůvzdání líbám,
posílám Vám políbení.

Na tvář Vaší,
k Vaším líčkám,
poštou naší, pozemskou,
avšak s Láskou mou srdečnou,
Andělskou.

Z růží květy vonící,
Sluneční Zář zářící,
svit oslňující,
to vše vzdávám Vám,
k nebeským branám,
Lidé dobří,
Lidé moudří.

Všem Vám snáším blahobyt,
Sluneční Božský třpyt,
blahoslavení.

Mou Láskou políbení.
Díky Vám, přátelé moji.

V minulosti se mnou úzce spjati,
i ze široka mnou obejmutí.

Díky Vám, milí moji,
souputníci se mnou jdoucí,
v minulosti, v čase jsoucím,
bez hranic nás obklopujícím.
V čase našel jsem klid,
Duše odpočívá si, tělo též,
na tohle rčení nikdy nezapomeneš.

Děkuji vodám,
děkuji horám,
děkuji mořím,
děkuji pohořím,
všem kosmickým silám.

Díkůvzdání odevzdávám,
Nebesům, horám,
mořím, pohořím,
všem kosmickým silám,
Lidem i Andělům, Bohu též.

Amen Maria,
amen Terezia.
Jesus Kristus, amen Venessia,
Bože, panno Maria,
Svatý Otče, Duchu Svatý,
námi všemi opěvovaný.

Amen, amen, amen.

Díkůvzdání nanebevzatým,
bytostem tamním náležející,
vždy zas a zas odměním,
tyto Duše, mistry láskyplné,
mírumilovné.

Děkuji vodám,
děkuji horám,
děkuji mořím,
děkuji pohořím,
všem kosmickým silám.

Díkůvzdání odevzdávám,
Nebesům, horám,
mořím, pohořím,
všem kosmickým silám,
Lidem i Andělům, Bohu též.

Amen Maria,
amen Terezia.
Jesus Kristus, amen Venessia,
Bože, panno Maria,
Svatý Otče, Duchu Svatý,
námi všemi opěvovaný.

Amen, amen, amen.
Autor Dobrovský, 27.07.2017
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí