O dávání

O dávání

O dávání

*

_____________________________________________________________

Milí čtenáři, následující verše níže jsou věnovány všem lidem, pro dobro, avšak myslím si,

*

že stojí za zmínku zde jedna skutečnost, že je k ní nyní příhodný okamžik.

*

Jako bývalý finanční specialista jsem si spočítal, že z naší země České každoročně

*

odtékají zisky firem se zahraničním majoritním kapitálem

*

ve výši nejméně  7, 198 Biliónů korundo zahraničí.

*

Kdykoli si na toto vzpomenu, ptám se v duchu: ,,není to přeci jen nějak moc ?"

*

Když by z české země odttékalo meziročně do zahraničí méně zisků,

*

nežli je zisk, či schodek státního rozpočtu,

*

pak bychom nemuseli řešit myslím, zadluženost, ať již státní, či jednotlivců.

*

Ale to je asi jen moje pohádkové snění. Neboť ,,vlci" velmi rádi své 

*

zuby ,,nenasytně cení"... o tom ale bude jeden z mých následujících textů ...

*

Dávání, se před Bohem, Duši, myslím, vždy vyplatí. Jako v pohádkách.

*

Láskyplné dávání.

*

A tak,...

*

_____________________________________________________________

*

O dávání


Dávání je Dar Bohem zaslíbený,

jím opěvovaný.

Dáváš-li, dává Ti,

dostáváš.

 

Naruby píseň o dávání pěj si,

dostávací, dostaneš to vždy,

co v srdci máš.

 

Kdykoli na dar svůj vzpomeneš si, a dáš,

Bůh radost z toho má.

Obdaruje tě,

nevídaně, vždy se dočkáš.

 

Nemusíš se bát,

nemusíš o tom pochybovat.

 

Když tomu nevěříš,

žádný strach neměj,

stejné dostaneš

(co v srdci máš).

 

Víra v Boha plní se.

Tvé srdce tím štěstím

(které v něm chováš),

blahem tím, vždy naplní se.

 

Když je opravdová,

srdcem dávaná,

víra Tvá, Bohu zaslíbená,

sobě dávaná,

i celému světu,

národům všem, zvířátkám,

ptáčkům, nebi, i všem planetám,

všem kosmickým sférám...

 

...Pak je opravdová,

víra Tvá, božská,

srdce štěstím přetéká,

(které v něm chováš),

radostí v něm naplňují se,

(v srdéčku Tvém)

dary lásky v životě Tvém,

toť zákon Lásky, darů štěstí,

o dávání, naplnění se. Amen.

 

Boží sféry stříbřitě kosmické,

i zlaté Gnostické, PROSÍM,

Duchu Svatý, PROSÍM,

POSVĚŤTE NÁS !

 

Opěvuji krásy světa, Boží sféry stříbřité,

i Zlatozáří prosvětlené Gnostické,

Duchu Svatý, PROSÍM,

POSVĚŤTE NÁS !

 


Vždy a s každým svítáním,

s každodenním se rozedníváním,

s každičkým ránem,

PROSÍM,

POSVĚŤTE NÁS !


Amen.

 

Autor Dobrovský, 04.08.2017
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí