O kočičkách

O kočičkách

Kočičky když spinkají,
oči své si při tom pootevírají.

Spící kočičku když pohladíš si,
přede hezky, pomrkává si.

Pohleď kočičce do očíček jejích,
spících, srdce své spatříš.

Buď milý, milá, ke kočičkám,
i k jejich očíčkám.

K dřímajícím kočičkám.

Do očí dřímající kočičky když pohlédneš,
svět krásný spatříš v nich.
Svět Lásky srdce svého,
jedinečného, jediného.

Pak štěstí prožiješ si,
sen Lásky Boží, o kočičkách.

O dřímajících si kočičkách.
Autor Dobrovský, 09.08.2017
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí