SMS dopis

SMS dopis

SMS dopis:

Ahoj Jiří,
jak se Ti daří ?

Já s Karlem jsem, více jak půl roku,
už třičtvrtě roku.

Máš už přítelkyni novou?
Holku svou novou ?
Lenka
( ženský hlas )


odpověď: ( mužský hlas )

Přijel dnes mohutný krásný rytíř,
na bílém koni, po Vánocích.

Sníh nám přivezl, bílý, křupavý ve šlépějích.
Přivezl nám sníh,
a s ním radost, smích.

Přijel, usmál se,
a zase odjel.

Člověku nezbývá, nad tím kouzlem,
nežli si hezky přát,
ze srdce si přát.

Alespoň hrstku přátel mít, nebo víc,
co si člověk zasel, sklidit, nebo nic.

Tak se mi daří, milá Lenko,
jednou povím Ti možná víc.

Měj krásné své dny, nekonečné,
šťastné, ve zdraví, jedinečné.

Jiří.
Autor Dobrovský, 13.08.2017
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš tak nádherně, človíčku :-**)

24.08.2017 11:50:31 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuju :-)

24.08.2017 13:13:09 | Dobrovský

nazvučené vzkazy mají své kouzlo :o)

13.08.2017 15:29:38 | hanele m.

Myslíš ? Děkuji:-)

15.08.2017 10:15:41 | Dobrovský

vím :o)

15.08.2017 12:10:35 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí