O Lásce, ženám

O Lásce, ženám

Máš-li Lásku k muži svému, skutečnou,
ze svého srdce srdečnou,
a nejen k němu,
ale i k sobě, ke světu,
pak není světakraj,
který by jej, tento, překonal.

Nemusíš pak ničím být,
žádné zájmy mít,
jen společně si, třeba, jen tak, švitořit.

Pohled do očí vzájemný,
dát při něm si pusu:-),
tantrou prodchnutý,
dá Ti pak úžasnou energii, tváře v tvář.
Jeho i Tvou spatříš, světa srdce Svatozář.

Měj na paměti řádky tyhle,
až s nimi se probudíš:-),
v srdci, v sobě.

Pak kouzelný svět spatříš,
vně i v sobě,

jak mlha rosu,

uvidíš:-).
Autor Dobrovský, 16.08.2017
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí