Jak se dá věřit Láska ?

Jak se dá věřit Láska ?

Anotace: ??? Dnes o Lásce s otazníky...neboť, jak se zdá, ,,Co kraj, to jiný mrav. Jinotaj." Verše jsou napsány dnes však, v zemi České, naší.


Jak se dá věřit Láska ?

 

Dá se věřit Láska ?

 

Dá se cítit. Láska.

Když muže Laská.

 

Dá se věřit ženě její Láska?

Jak se dá věřit ženě její Láska ?

Uvěřit ?

Uvěříš ?

Prohloupíš. Rozum ztratíš.

Neuvěříš ?

Ztratíš.

Co je to víra v Lásku ?

Nebeské zdání ?

Klam snad ? Klamání ?

Snění, blábolení ?

 

Láska je cit Nebeský.

Je jako chmýří lehounké.

Jak vidím, i přelétavé, až téměř nicotné.

 

A tak věřím v Lásku svou, v srdci svém.

Nikoli ženám, blábolům.

Lásku svou dávám.

Když komu mám.

A když nemám, nevadí.

Pro sebe si ji ponechávám.

A jen zlehounka ji světu, ženám, posílám.

 

Dnes krásný úplněk svítí.

Přítel můj skvělý.

Z něj pryští Láska, je milý, věrný.

Mé poděkování slyšel dnes.

Díky mu, měsíčku.

Žehnám mu, s Láskou Nebes,

s díky ženám všem, spadlých z Nebes.

Autor Dobrovský, 04.09.2017
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí